Sastojci
- Broj osoba:
za čokoladu
250g čokolade100g margarina
fil
300g šećera150g margarina
3 kašike meda
100ml H2=
ekstrat po želji-
za posipanje
100g mlevenog šećera1 kašičica ekstrata
Priprema
-
istopiti sastojke za čokoladu i u svaki kalup sipati po kašičicu
-
fil-10-15 min na tihoj vatri špinovati šećer i vodu, pa dodati med, pa dodati margarin i otopiti
-
skloniti sa ringle i mutiti mikserom-100 dana-dok se ne ohladi
-
dodati ektrat po želji-ja lično forsiram mentol, ali super je ukus koji god ektrat se stavi
-
sipati u kalupe i o5 preliti čokoladom
-
staviti šećer i ekstrat u plastičnu kesu i onda mućkatii bućkati-šećer tako dobije ukus
-
posuti preko čokolade
-
ostaviti da se stegne
-
gotovo
No comments:
Post a Comment