3kg crvenih paprika
3kg plavog patlidzana
200ml ulj
so,šećer, sirće-po ukusu
priprema:
ispeći paradajz i papriku i oljuštiti
samleti u multipraktiku
dodati ulje i so i šećer i dobro upržiti(oko 2h uz stalno mešanje)
dodati sirće(ja ga lično ne stavljam) i puniti tegle
na vrh sipati BUKVALNO mrvicu vinobrana(protiv budjanja)
naliti vrelu mast(nekih 5-10ml)
tegle ostaviti da se dobro ohlade(na sobnoj temperaturi)
3kg plavog patlidzana
200ml ulj
so,šećer, sirće-po ukusu
priprema:
ispeći paradajz i papriku i oljuštiti
samleti u multipraktiku
dodati ulje i so i šećer i dobro upržiti(oko 2h uz stalno mešanje)
dodati sirće(ja ga lično ne stavljam) i puniti tegle
na vrh sipati BUKVALNO mrvicu vinobrana(protiv budjanja)
naliti vrelu mast(nekih 5-10ml)
tegle ostaviti da se dobro ohlade(na sobnoj temperaturi)
No comments:
Post a Comment