potrebno:
2 cela praziluka
1 crni luk
1 veza sremuša(divljeg luka)
6 bataka(ili bilo koje meso-junetina,ćuretina,svinjetina)
začini
malo ulja
priprema:
luk sitno iseckati i propržiti(ne skroz,samo malo)
staviti meso,začine i naliti malo vode
-poklopiti šerpu i smanjiti temperaturu
-kada meso promeni boju preručiti u vatrostalnu posudu i zapeći da porumeni(komade mesa poredjati,a prostor izmedju puniti sosom od luka)
2 cela praziluka
1 crni luk
1 veza sremuša(divljeg luka)
6 bataka(ili bilo koje meso-junetina,ćuretina,svinjetina)
začini
malo ulja
priprema:
luk sitno iseckati i propržiti(ne skroz,samo malo)
staviti meso,začine i naliti malo vode
-poklopiti šerpu i smanjiti temperaturu
-kada meso promeni boju preručiti u vatrostalnu posudu i zapeći da porumeni(komade mesa poredjati,a prostor izmedju puniti sosom od luka)
1 comment:
Ovo pilence mi se bas svidja i kao da mi vec fino mirise preko monitora.:))
Post a Comment