Kako je počela sezona sremuša,tako ne mogu da mu odolim
potrebno:
1 veza sremuša
1/2kg krompira
1/2 crnog luka
2 kašičice aleve paprike
priprema:
krompir skuvati u ljusci ,oljuštiti i propasirati(za moderne domaćice :u vrelu vodu 1/2 l izručiti jednu kesicu minut pirea)
-luk upržiti sa alevom paprikom
-dodati pire krompir i iseckani sremuš
-malo prokuvati-mešati sve vreme i gotovo
služiti sa prženim kobasicama ili čime god želite
potrebno:
1 veza sremuša
1/2kg krompira
1/2 crnog luka
2 kašičice aleve paprike
priprema:
krompir skuvati u ljusci ,oljuštiti i propasirati(za moderne domaćice :u vrelu vodu 1/2 l izručiti jednu kesicu minut pirea)
-luk upržiti sa alevom paprikom
-dodati pire krompir i iseckani sremuš
-malo prokuvati-mešati sve vreme i gotovo
služiti sa prženim kobasicama ili čime god želite
No comments:
Post a Comment