Thursday, February 13, 2014

Kinesko na moj način


Zdravo(dijetalno)



Sastojci:


1 kesa gotove kineske mešavine
2 kašike soja sosa
2-3 kašike kečapa
300g pilećeg belog mesa(bez kostiju i kože)
malo soli
1 kašika maslinovog ulja

Priprema:

U šerpu sam sipala zaledjenu kinesku mešavinu i u to dodala čašu vode.
Dok se mešavina kuvala, piletinu sam isekla na kockice posolila i prelila maslinovim uljem. Dobro izmešala i ispekla na gril tiganju.
Kada je voda isparila iz povrća, dodala sam soja sos, kečap i piletinu. Malo promešala i to je to.
Poslužila sam uz Pai-fan to je pirinač o kome sam pisala u nekom od prethodnih postova.


1 comment:

mignonne said...

Mmmm, vrlo lepo i ukusno, trcim brzzzo po stapice.:))))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...