Saturday, April 21, 2012

Radim-gradim-od babe devojka II DEO

Ja sam jako staromodna i verujem u bajke, verujem i u onu dobru staru UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA.
eeee tu i jeste začkoljica,bar po pitanju mog bračnog života.Lepo sam  to podelila. Razume se, ja sam UM!
Više nemam pojma koliko ovo ludilo traje, a kraj se ne nazire. Danas izhiltano(izbuseno hiltijem) sve sto treba.To je Boga mi trajalo večnost i još jedan dan. U celom tom našem haosu nekom od komsija na vertikali pukne cev,naravno pokvasi ceo plafon u kupatilu,sreca moja pa Snaga ni ne sumnja da nam je to sledece odrediste sa majstorisanjem. Iskreno da Vam kažem ova kuhinja i lepljenje pločica u njoj je u stvari samo predigra. Kupatilo mi već dugooo žulja oči, ali ne smem tako krupne korake .Krenusmo od kuhinje (da izučimo zanat) ali o tome pssssst.
Razbucali smo sve, kuvam kafu(jedinu u toku dana bez prašine ) na nekom mini rešou...ručamo "bureci" i tako to. A iskreno da vam kažem, kuhinja mi ni ne dostaje. Odlično funkcionisemo_pokućanstvo u upotrebi: 3 viljuske,1 kasicica,3 tanjira,3 šolje  i jedna džezva. Sve je uvek oprano-i momci učestvuju ,i na svom mestu.
A sad malo muke moje...Prašine ima svuda,od gradilišta,koje je u sredini stana,preko soba,terase...čak i u mislima. Moj jadni psić kija non stop,mi smo navikli.
....Skoro da sam se pokajala---to ne smem da kažem...mogu samo ovako tiho da istipkam,da nečuje Snaga. Ako kojim slučajem čuje-ugasila sam.
Ako Snaga čuje biće "UM CARUJE DOK SNAGA NE PO..ZDI"
toliko od mene za danas,svima vam šaljem jedan prašnjavi poljubac za LAQ NOTJ!!!!

1 comment:

mignonne said...

:)) Vidim da ste u velikom poslu, sad sam tek procitala i prethodni post, sretaaaan rad i zelim vam da sve lepo zavrsite i sredite kuhinjicu po svom ukusu, bez puno nerviranja po mogucstvu.:))
Znam da je to veliki posaoo, pogotovo sto ste se odlucili da sve sami uradite, nesto se razmisljam da i mi isto ove godine zasucemo rukave, kuhinjici koja nije puno vec od vase, je isto odavno vreme za zamenu... uh, to ce tek biti posao.
Ali vazno je da ste vi vec krenuli i zato vam drzim fige... a cekamo i neke lepe slicice kad sve bude gotovo!:))) Veliki pozdrav celoj ekipi i nemojte puno da pravite prasinu!:PPP

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...